Character Application

Täältä löydät kaiken tarvittavan oman hahmosi luomista ja kehittämistä ajatellen. Tähän osioon on kirjattu myös hahmonluontia koskevat säännöt. Jos olet kuitenkin epävarma jostain, ole hyvä ja esitä mieltä askarruttavat asiat vieraskirjassa varmistuksen saamiseksi.
Tämän sivun alareunasta löydät myös valmiin kaavakkeen, jossa esitetään tiedot joita sinun on hahmostasi vähintään annettava.

Hahmon Luominen

Luomistyön toivoisi aina olevan inspiroiva ja miellyttävä tapahtuma, mutta se vaatii myös työtä, hiomista ja keskittymistä jotta lopputulos kantaisi hetkellisen hekuman ylitse. Tosin joskus käy niinkin, että hahmo onnistuu lähes luomaan itse itsensä, nopeasti ja kivuttomasti ja kehittyy vielä siitäkin eteenpäin positiivisella tavalla.

Käytä mielikuvitusta hahmoa luodessa! Kaikkien naisten ei tarvitse olla langanlaihoja, tiimalasivartaloisia lehden kansikuvatyttöjä joita kaikki kuolaa, eikä kaikkien miesten tarvitse olla hyväkroppaisia, lihaksikkaita ja pitkiä, äärettömän komeita hurmureita jotka saavat naisen kuin naisen sulamaan käsissään. Miten yksikään hahmo erottuu joukosta jos kaikki ovat samanlaisia, Mary-Sue tai Gary-Stu kaavaan rakennettuja tyyppejä..?

Hahmosäännöt

Kaavake

Nämä ovat tiedot, mitä sinun täytyy hahmostasi vähintään kertoa.
Voit tottakai oman maun mukaan lisätä muutakin nippelitietoa! Niitä on ihan hauska lukea. Esimerkiksi syntymäpäivä, horoskooppi, veriryhmä, tykkää/ei tykkää, randomit faktat yms.